Gebakken spareribs met frietjes en BBQ-saus
Lekker genieten van spareribs met frietjes en BBQ-sausLees meerKroon van spareribs, romige polenta, tijmsaus en gebakken groentemengeling
Royaal gerecht met een kroon van spareribs, romige polenta en tijmsaus.Lees meerSkrei in groene kool, crème van erwtjes en risotto met kruiden
Nog een heerlijk gerecht met skrei. Deze keer met groene kool, crème van erwtjes en een risotto met kruiden.Lees meerSkrei met spek, aardappel met bieslook, peterselie-olie en balsamico
Een heerlijk gerecht met skrei, spek en aardappelen.Lees meerFish kebabs
Heerlijke gekruide viskebabs met Kaapse heek, gember, koriander en tandoorikruiden. Lekker van de grill met chutney en (specerijen)rijst.Lees meerHandbite Caesar met pulled chicken, kwartelei en ansjovis
Een frisse twist op de klassieke Caesar: knapperige suikersla met pulled chicken, romige ansjovismayo, kwartelei en Parmezaan, voor een verfijnde bite.Lees meerEggs Benedict met green valley salade
Tip: receptuur van Slimme Keuken. Eenvoudig te bereiden en laten volop ruimte voor je eigen signatuur. Voor meer informatie kijk op sligro.nl/slimme-keukenLees meerRouleau van kwartel met tomaat en hangop met citroen
Malse rouleau van kwartel, geserveerd met gedroogde tomaten, frisse citroenhangop en een knapperige tomatencrumble voor een verfijnde smaakbeleving.Lees meerSambusa met zoete aardappel
Sambusa met zoete aardappel – Een knapperig en smaakvol hapje. Gevuld met kruidige zoete aardappel en doperwten, heerlijk uit de oven!Lees meerMinitortilla van krieltjes
Minitortilla van krieltjes: een smakelijke variant op de klassieke tortilla, gemaakt van krokant gebakken krieltjes voor een verrassende bite en extra smaak.Lees meerGreen spaghetti meatballs
Kalfsgehaktballetjes met frisse gremolata. Een smaakvol gerecht met kruiden en Parmezaanse kaas.Lees meerSambusa met kip
Sambusa met kip – De Oost-Afrikaanse variant op de samosa, met een dun deeg en kruidige tandoorikipvulling. Knapperig uit de oven in slechts 45 minuten!Lees meerParelgortpaella met mosselen en Hollandse garnalen
Een heerlijke twist op de klassieke Spaanse paella, waarbij rijst wordt vervangen door parelgort.Lees meerHerve met geroosterd krentenbrood, foie royal en ananascompote
Combineer de rijke smaak van Herve-kaas, zoet geroosterd krentenbrood en gekaramelliseerde foie royal met een frisse ananascompote; een unieke smaaksensatie!Lees meerChipsi Mayai
Chipsi Mayai: een geliefde omelet uit Zanzibar met krokante frietjes en kruiden. Perfect als snelle, hartige lunch.Lees meerUrojo soup
Urojo soep: een heerlijke, dikke soep uit Zanzibar met kikkererwten, aardappel, mango en kokosmelk. Een exotisch en vullend gerecht vol smaken.Lees meerPolenta van mais met maiscrème, granaatappel en popcorn
Romige polenta met maïscrème, frisse granaatappel en krokante popcorn voor een speelse combinatie van zoete en hartige smaken.Lees meerZalm op tempura van shiso met aubergine en citrussalade
Zacht geschroeide zalm op knapperige shiso-tempura, geserveerd met smaakvolle aubergine en een frisse citrussalade.Lees meerSoju-yuzu-cocktail
Verfrissende Soju-yuzu-cocktail met druivensmaak, limoensap en yuzu-tonic. Laag in alcohol.Lees meerSaté van rode biet met teriyaki, pinda’s en Hollandse atjar
Een verrassend vegetarisch gerecht met gegrilde biet, teriyakisaus, knapperige pinda’s en frisse Hollandse atjar voor een unieke smaakbeleving.Lees meerKokos-banaandonuts
Luchtige, gefrituurde donuts met kokos en banaan, gekruid met garam masala. Perfect voor een zoete traktatie bij de koffie!Lees meerCoquelet ‘piri piri’
Gegrilde coquelet ‘piri piri’ met een frisse salade van asperges en spitskool, geserveerd met een rokerige koriander-aioli voor een pittige smaakbeleving.Lees meer