Tournedos van zalm, aardappelmousseline, kruidenslaatje en bearnaisesaus
Een culinaire hoogstandje van tournedos van zalm, geserveerd met romige aardappelmousseline, fris kruidenslaatje en rijke bearnaisesaus.Lees meerGebakken zalm bearnaise
Geniet van een heerlijke combinatie van sappige zalmfilet en romige bearnaisesaus. Ideaal voor een diner, eenvoudig te bereiden en vol smaak.Lees meerCrispy NoChicken Burger met Oosterse linzensalade en yoghurtdip
The Vegetarian Butcher™ Crispy NoChicken Burger • Goudkleurig en krokant aan de buitenkant, sappig en zacht vanbinnen • Rijk aan eiwitten en vezels • VerrijktLees meerGarnaalkroketten
Proef de luxe van garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.Lees meerHuisgemaakte garnaalkroketten
Proef de luxe van zelfgemaakte garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.Lees meerGastronomische Caesar Salade
Deze Caesar Salade is een stuk ambitieuzer dan de klassieke Caesar Salade. Met deze bereiding neem je gerecht nog een stap verder.Lees meerCaesar Salade
De Caesar Salade is een klassiek gerecht dat bekend staat om zijn eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten.Lees meerSteak tartaar op Italiaanse wijze
Steek de klassieke steak tartaar in een ander jasje! Voeg aan de traditionele bereiding onder meer een paprikatapenade, een mix aan verse groenten en meer toeLees meerSteak Tartaar
Deze Belgische klassieker kan niet ontbreken op je menukaart! Gemaakt van fijngehakt rundvlees en gepresenteerd met een heerlijke mix van verse groenten.Lees meerTempura van Kabeljauw
Kabeljauwfilet gedoopt in een luchtig beslag en vervolgens goudbruin gefrituurd tot in de perfectie.Lees meerKabeljauw op Oostendse wijze
Een authentiek Oostends gerecht dat je smaakpapillen betovert.Lees meerVol-au-vent met frietjes
Vol-au-vent met frietjes scoort nog steeds als topper bij jong en oud. Ontdek hier het recept.Lees meerVol-au-vent van gevogelte & kalfszwezeriken
Steek de klassieke vol-au-vent in een mooi nieuw jasje en je krijgt vol-au-vent van gevogelte, kalfszwezeriken en morieljesLees meerSteak met Frietjes
Wie België zegt, zegt frietjes. En natuurlijk met een lekker stuk vlees! Daarom is onze eerste Favourite dish, steak met frietjes en champignonsaus!Lees meerFilet Pur met Frietjes
De meeste Belgen zijn zot van frietjes, zeker als je het combineert met een heerlijk stuk vlees. Hier kan je ons recept vinden voor Filet Pur met frietjes.Lees meerWafelbites
Dit hapje kreeg een exotische twist met ui, limoen en kaviaar, zodat hij een mooi tegenwicht geeft aan het ‘geweld’ van de tequila in de Paloma.Lees meerSpicy popcorn
Zelf gepofte popcorn wordt op smaak gebracht met tomatenpoeder en piri-pirikruiden.Lees meerSalade met gepekelde zalm in dragon-citroenolie
Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.Lees meerRoze-chocoladetruffels
Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met cold brew koffie.Lees meerRomige Koreaanse mosselen
De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..Lees meerPinsa met ’nduja
Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaakLees meerPassion-fizz
Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.Lees meerPaloma
Een klassieker onder de cocktails op tequilabasis met grapefruit soda en grapefruit.Lees meerMini-financiers
Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, mLees meer