Lekker tafelen

Hierbij een selectie van onze recepten om jou te inspireren. Er zullen er nog meer volgen.

Filters

43 recepten
  • Een culinaire hoogstandje van tournedos van zalm, geserveerd met romige aardappelmousseline, fris kruidenslaatje en rijke bearnaisesaus.
    Tournedos van zalm, aardappelmousseline, kruidenslaatje en bearnaisesaus
    Een culinaire hoogstandje van tournedos van zalm, geserveerd met romige aardappelmousseline, fris kruidenslaatje en rijke bearnaisesaus.
    Lees meer
  • Geniet van een heerlijke combinatie van sappige zalmfilet en romige bearnaisesaus. Ideaal voor een diner, eenvoudig te bereiden en vol smaak.
    Gebakken zalm bearnaise
    Geniet van een heerlijke combinatie van sappige zalmfilet en romige bearnaisesaus. Ideaal voor een diner, eenvoudig te bereiden en vol smaak.
    Lees meer
  • The Vegetarian Butcher™ Crispy NoChicken Burger
• Goudkleurig en krokant aan de buitenkant, sappig en zacht vanbinnen
• Rijk aan eiwitten en vezels
• Verrijkt
    Crispy NoChicken Burger met Oosterse linzensalade en yoghurtdip
    The Vegetarian Butcher™ Crispy NoChicken Burger • Goudkleurig en krokant aan de buitenkant, sappig en zacht vanbinnen • Rijk aan eiwitten en vezels • Verrijkt
    Lees meer
  • Proef de luxe van garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.
    Garnaalkroketten
    Proef de luxe van garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.
    Lees meer
  • Proef de luxe van zelfgemaakte garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.
    Huisgemaakte garnaalkroketten
    Proef de luxe van zelfgemaakte garnaalkroketten: knapperig van buiten, zijdezacht van binnen met sappige garnalen. Een perfecte mix van verfijning en comfort.
    Lees meer
  • Deze Caesar Salade is een stuk ambitieuzer dan de klassieke Caesar Salade. Met deze bereiding neem je gerecht nog een stap verder.
    Gastronomische Caesar Salade
    Deze Caesar Salade is een stuk ambitieuzer dan de klassieke Caesar Salade. Met deze bereiding neem je gerecht nog een stap verder.
    Lees meer
  • De Caesar Salade is een klassiek gerecht dat bekend staat om zijn eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten.
    Caesar Salade
    De Caesar Salade is een klassiek gerecht dat bekend staat om zijn eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten.
    Lees meer
  • Steek de klassieke steak tartaar in een ander jasje! Voeg aan de traditionele bereiding onder meer een paprikatapenade, een mix aan verse groenten en meer toe
    Steak tartaar op Italiaanse wijze
    Steek de klassieke steak tartaar in een ander jasje! Voeg aan de traditionele bereiding onder meer een paprikatapenade, een mix aan verse groenten en meer toe
    Lees meer
  • Deze Belgische klassieker kan niet ontbreken op je menukaart! Gemaakt van fijngehakt rundvlees en gepresenteerd met een heerlijke mix van verse groenten.
    Steak Tartaar
    Deze Belgische klassieker kan niet ontbreken op je menukaart! Gemaakt van fijngehakt rundvlees en gepresenteerd met een heerlijke mix van verse groenten.
    Lees meer
  • Kabeljauwfilet gedoopt in een luchtig beslag en vervolgens goudbruin gefrituurd tot in de perfectie.
    Tempura van Kabeljauw
    Kabeljauwfilet gedoopt in een luchtig beslag en vervolgens goudbruin gefrituurd tot in de perfectie.
    Lees meer
  •  Een authentiek Oostends gerecht dat je smaakpapillen betovert.
    Kabeljauw op Oostendse wijze
    Een authentiek Oostends gerecht dat je smaakpapillen betovert.
    Lees meer
  • Vol-au-vent met frietjes scoort nog steeds als topper bij jong en oud. Ontdek hier het recept.
    Vol-au-vent met frietjes
    Vol-au-vent met frietjes scoort nog steeds als topper bij jong en oud. Ontdek hier het recept.
    Lees meer
  • Steek de klassieke vol-au-vent in een mooi nieuw jasje en je krijgt vol-au-vent van gevogelte, kalfszwezeriken en morieljes
    Vol-au-vent van gevogelte & kalfszwezeriken
    Steek de klassieke vol-au-vent in een mooi nieuw jasje en je krijgt vol-au-vent van gevogelte, kalfszwezeriken en morieljes
    Lees meer
  • Wie België zegt, zegt frietjes. En natuurlijk met een lekker stuk vlees!
Daarom is onze eerste Favourite dish, steak met frietjes en champignonsaus!
    Steak met Frietjes
    Wie België zegt, zegt frietjes. En natuurlijk met een lekker stuk vlees! Daarom is onze eerste Favourite dish, steak met frietjes en champignonsaus!
    Lees meer
  • De meeste Belgen zijn zot van frietjes, zeker als je het combineert met een heerlijk stuk vlees. Hier kan je ons recept vinden voor Filet Pur met frietjes.
    Filet Pur met Frietjes
    De meeste Belgen zijn zot van frietjes, zeker als je het combineert met een heerlijk stuk vlees. Hier kan je ons recept vinden voor Filet Pur met frietjes.
    Lees meer
  • Dit hapje kreeg een exotische twist met ui, limoen en kaviaar, zodat hij een mooi tegenwicht geeft aan het ‘geweld’ van de tequila in de Paloma.
    Wafelbites
    Dit hapje kreeg een exotische twist met ui, limoen en kaviaar, zodat hij een mooi tegenwicht geeft aan het ‘geweld’ van de tequila in de Paloma.
    Lees meer
  • Zelf gepofte popcorn wordt op smaak gebracht met tomatenpoeder en piri-pirikruiden.
    Spicy popcorn
    Zelf gepofte popcorn wordt op smaak gebracht met tomatenpoeder en piri-pirikruiden.
    Lees meer
  • Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.
    Salade met gepekelde zalm in dragon-citroenolie
    Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.
    Lees meer
  • Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met cold brew koffie.
    Roze-chocoladetruffels
    Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met cold brew koffie.
    Lees meer
  • De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..
    Romige Koreaanse mosselen
    De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..
    Lees meer
  • Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaak
    Pinsa met ’nduja
    Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaak
    Lees meer
  • Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.
    Passion-fizz
    Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.
    Lees meer
  • Een klassieker onder de cocktails op tequilabasis met grapefruit soda en grapefruit.
    Paloma
    Een klassieker onder de cocktails op tequilabasis met grapefruit soda en grapefruit.
    Lees meer
  • Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, m
    Mini-financiers
    Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, m
    Lees meer
24 van 43 resultaten gezien