-
Vol-au-vent van gevogelte & kalfszwezeriken
Steek de klassieke vol-au-vent in een mooi nieuw jasje en je krijgt vol-au-vent van gevogelte, kalfszwezeriken en morieljesLees meer -
Vol-au-vent met frietjes
Vol-au-vent met frietjes scoort nog steeds als topper bij jong en oud. Ontdek hier het recept.Lees meer -
Filet Pur met Frietjes
De meeste Belgen zijn zot van frietjes, zeker als je het combineert met een heerlijk stuk vlees. Hier kan je ons recept vinden voor Filet Pur met frietjes.Lees meer -
Steak met Frietjes
Wie België zegt, zegt frietjes. En natuurlijk met een lekker stuk vlees! Daarom is onze eerste Favourite dish, steak met frietjes en champignonsaus!Lees meer -
Wafelbites
Dit hapje kreeg een exotische twist met ui, limoen en kaviaar, zodat hij een mooi tegenwicht geeft aan het ‘geweld’ van de tequila in de Paloma.Lees meer -
Spicy popcorn
Zelf gepofte popcorn wordt op smaak gebracht met tomatenpoeder en piri-pirikruiden.Lees meer -
Salade met gepekelde zalm in dragon-citroenolie
Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.Lees meer -
Roze-chocoladetruffels
Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met cold brew koffie.Lees meer -
Romige Koreaanse mosselen
De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..Lees meer -
Pinsa met ’nduja
Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaakLees meer -
Passion-fizz
Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.Lees meer -
Paloma
Een klassieker onder de cocktails op tequilabasis met grapefruit soda en grapefruit.Lees meer -
Mini-financiers
Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, mLees meer -
Mini-crème-brûlées
Publiekslieveling crème brûlée, maar dan in eenpersoons porties. Helemaal af maak je het in combinatie met zelfgemaakte iced chai latte, waarin je naast vanilLees meer -
Mini-cannelées met een crème van beurre salé
Niet te versmaden, deze mini-cannelées. De crème van beurre salé geeft er een verfijnde touch aan.Lees meer -
Mexicaanse kippendijspiesjes met snelle mole
Heerlijke gekruide kipspiesjes met frisse toetsen van limoen worden begeleid door een snelle ‘mole’. Daarin zit chocolade, voor wat koffietonen bij de EspressLees meer -
Meloen Caprese
Om in Italiaanse sferen te blijven bij de Passion-fizz toverden we een klassieke caprese om tot een variant met cantaloupe.Lees meer -
Hertencarpaccio met grapefruit-chutney
Kant-en-klare hertencarpaccio wordt geserveerd met een heerlijke chutney van sinaasappel, grapefruit en bieslook.Lees meer -
Grapefruit-rozencocktail
Deze cocktail op basis van rum met grapefruit, frambozensiroop en roze limonade heeft het allemaal: de smaak én de good looks.Lees meer -
Geroosterde zeebaars met dukkah en antiboise
Zeebaars heeft weinig meer nodig dan een goede bereiding op de grill. Erbij een kruidige dukkah met onder meer pistache en pompoen en een antiboise met tomaatLees meer -
Gepofte aardappel met kibbeling
Dit gerecht is een knipoog naar fish & chips, waarbij de chips werden vervangen door een gepofte aardappel. Ravigotesaus maakt het af. Je kunt dit gerecht ookLees meer -
Gemengde zeevruchten-cocktail
Deze klassieker is gemaakt met onder meer grote garnalen, kleine garnalen en mosselen. De dressing is fris en op basis van tomaatjes en bieslook. Erbij een stLees meer -
Energybites met noten
Eenhapsvarianten van de bekende energybars! Maak je eigen mix met hazelnoten, pistachenoten, walnoten of amandelen en meng deze met dadels en gedroogd fruit.Lees meer -
Crostini met Wijngaard oude kaas met gember
Het oeroude blokje Hollandse kaas is een klassieker, maar dit keer wel met een vleugje gember erin.Lees meer