Béarnaise van piccalilly
Een verrassende en frisse combinatie: bearnaise met pickles. Serveer bij een smaakvol stuk varkens- of rundvlees.Lees meerArchiducsaus
Een champignonsaus waarmee jij tijd wint, en waar je gasten hun duimen en vingers bij aflikken. Serveer de klassieke archiducsaus bij wild of gevogelte.Lees meerStoofvlees op Vlaamse wijze met oesterzwammen
Maak van een traditioneel stoofvleesgerecht een luxueus bordje! Dit high-end gerecht bereid je met dezelfde basisingrediënten.Lees meerStoofvlees op Vlaamse wijze
De herfst- en wintermaanden zijn perfect om heerlijk stoofvlees te serveren! Dit gerechtje is super makkelijk en snel te bereiden.Lees meerEendenborst met pastinaak
Geniet van malse eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus. Een perfecte balans van smaken voor een lekker diner!Lees meerHertencarpaccio met kruidenmayonaise
Hertencarpaccio met krokante papadums, verfijnde kruidenmayonaise en vijgenconfituur. Een smaakvolle en elegante starter.Lees meerGestapelde Crèpe Suzette met passievrucht en vanilleijs
Crèpe-Suzettetaartje met mascarpone, sinaasappel-passiejus en vanille-roomijsLees meerAppeltaart met een twist
Appeltaartje van bladerdeeg, 5-spicesslagroom, gedroogde en gekonfijte appel en rozijnenLees meerBelgische stoemp
Een heerlijke mix van aardappelpuree en seizoensgroenten, geserveerd met Belgische kaas. Comfortfood op z'n best!Lees meerHertenbiefstuk met noten, aardappelgratin en zuurkool
Zachte zuurkool gestoofd in eendenvet en witte wijn, geserveerd met hertenbiefstuk, aardappelgratin en rode wijnjus.Lees meerPappardelle met hertenragù en bier
Sukade gestoofd in bier en wildbouillon, geserveerd met pappardelle. Bestrooid met pecorino, peterselie en citroenrasp voor een verrassende twist.Lees meerHertenpie
Heerlijke stoofpie met hertenstoofvlees, peterselie, tijm en knapperig bladerdeeg.Lees meerKnapperige sajoer lodeh
Een smaakvol groentegerecht met een romige kokosmelkbasis, op smaak gebracht met curry en kurkuma. Snel klaar en heerlijk fris!Lees meerVeelkleurige hutspot
Een vrolijke twist op de klassieke hutspot door de kleurrijke wortels.Lees meerLamsstoof met cornichons en olijven
Een verrukkelijke lamstoofpot, langzaam gegaard in wijn met knoflook, winterpeen en tomaten. Verrijkt met olijven, kappertjes en cornichons.Lees meerSpaanse stamppot
Heerlijke stamppot met knapperig geroosterde groenten, smeuïge aardappelpuree en krokante chorizo. Een smaakexplosie op je bord!Lees meerKippensoep met aardpeer
De heerlijke klassieke kippensoep maar door de toevoeging van aardpeer net even anders.Lees meerArmagnac met tropische twist
Verse ananassap gemengd met robuuste Armagnac en een vleugje citroen, geserveerd over ijs.Lees meerTropisch sateetje
Saté, geserveerd met een exotische mix van ananas, koriander en pittige chilisaus. Verfrissend met een vleugje citrus!Lees meerCaribbean coffee
Een heerlijke koffie met koffielikeur, sinaasappellikeur, spiced rum, lobbig geslagen slagroom en een vleugje kaneel.Lees meerGlühkriek met specerijen
Glühwein gemaakt met kriekbier. Een heerlijke twist op de klassieke glühwein.Lees meer