Gezellig tafelen

Laat je inspireren door deze heerlijke gerechten.

Filters

270 recepten
  • Sappige Black Tiger scampi worden licht gebakken met aromatische knoflook en afgewerkt met een krokante wasabicrumble.
    Scampi met knoflook en wasabicrumble
    Sappige Black Tiger scampi worden licht gebakken met aromatische knoflook en afgewerkt met een krokante wasabicrumble.
    Lees meer
  • Dit gerecht combineert sappige scampi met de volle smaak van knoflook en een frisse toets van kruidige peterselie.
    Scampi met knoflook
    Dit gerecht combineert sappige scampi met de volle smaak van knoflook en een frisse toets van kruidige peterselie.
    Lees meer
  • Rijke wildstoofpot van haas in rode wijn, appel, paddenstoelen en zilveruitjes.
    Hazenstoofpot met appel, zilveruitjes en paddenstoelen
    Rijke wildstoofpot van haas in rode wijn, appel, paddenstoelen en zilveruitjes.
    Lees meer
  • Een Franse klassieker met een romige custard en een knapperige gekarameliseerde suikerlaag. Geserveerd met vers fruit.
    Verse crème brûlée
    Een Franse klassieker met een romige custard en een knapperige gekarameliseerde suikerlaag. Geserveerd met vers fruit.
    Lees meer
  • Een zijdezacht dessert met een verfijnde vanillesmaak, afgewerkt met een krokante speculoos-hazelnoot crunch en vers fruit.
    Panna cotta vanille
    Een zijdezacht dessert met een verfijnde vanillesmaak, afgewerkt met een krokante speculoos-hazelnoot crunch en vers fruit.
    Lees meer
  • Perfect gegaarde hertenrugfilet met romige pastinaakcrème, gebakken witloof, salie en geroosterde hazelnoten, afgewerkt met een rijke portosaus.
    Hertenrugfilet met pastinaakcrème, gebakken witloof, salie, hazelnoten en portosaus
    Perfect gegaarde hertenrugfilet met romige pastinaakcrème, gebakken witloof, salie en geroosterde hazelnoten, afgewerkt met een rijke portosaus.
    Lees meer
  • Malse varkenshaasmedaillon, omwikkeld met ontbijtspek en gebakken in boter. Geserveerd op geplette aardappelgratin, afgewerkt met bacon crumble en wortel.
    Varkenshaas met spek en gratin
    Malse varkenshaasmedaillon, omwikkeld met ontbijtspek en gebakken in boter. Geserveerd op geplette aardappelgratin, afgewerkt met bacon crumble en wortel.
    Lees meer
  • Gebakken varkenshaasmedaillons met aardappelgratin, roerbakgroenten en rodewijnsaus.
    Varkenshaas met gratin en roerbak groentemix
    Gebakken varkenshaasmedaillons met aardappelgratin, roerbakgroenten en rodewijnsaus.
    Lees meer
  • Heldere bouillon van ossenstaart met ravioli gevuld met ossenstaart en piccalilly, bolletjes van koolrabi en winterwortel, afgewerkt met bosui en shiso purple
    Bouillon van ossenstaart met ravioli
    Heldere bouillon van ossenstaart met ravioli gevuld met ossenstaart en piccalilly, bolletjes van koolrabi en winterwortel, afgewerkt met bosui en shiso purple
    Lees meer
  • Romige doperwtensoep met krokante focacciatoast, gerookte makreel, vadouvanmascarpone en bietenpoeder. Vol smaak, fris en verrassend.
    Doperwtensoep met gerookte makreel
    Romige doperwtensoep met krokante focacciatoast, gerookte makreel, vadouvanmascarpone en bietenpoeder. Vol smaak, fris en verrassend.
    Lees meer
  • Indiase dahlsoep van linzen met een panipuri gevuld met pompoenhummus, mangochutney en naanbrood.
    Indiase dahlsoep met panipuri van pompoenhummus en yoghurt
    Indiase dahlsoep van linzen met een panipuri gevuld met pompoenhummus, mangochutney en naanbrood.
    Lees meer
  • Bouillabaisse met koolvis, mosselen en pieterman, geserveerd met zuurdesemtoast en luchtige Hollandaisesaus.
    Bouillabaise Hollandaise
    Bouillabaisse met koolvis, mosselen en pieterman, geserveerd met zuurdesemtoast en luchtige Hollandaisesaus.
    Lees meer
  • Koude Spaanse knoflook-amandelsoep met gebakken coquille, witte druif en geroosterde amandel. Elegant, fris en aromatisch.
    Ajo blanco met coquille en druif
    Koude Spaanse knoflook-amandelsoep met gebakken coquille, witte druif en geroosterde amandel. Elegant, fris en aromatisch.
    Lees meer
  • Een heerlijke aperitiefplank met coppa van wildzwijn, salami van hert, gerookte eendenborstfilet, Ardeense ui confijt en warme wildkroketjes.
    Wilde aperitiefplank
    Een heerlijke aperitiefplank met coppa van wildzwijn, salami van hert, gerookte eendenborstfilet, Ardeense ui confijt en warme wildkroketjes.
    Lees meer
  • Luxe tostada met tartaar van warm gerookte eendenborst, eekhoorntjesbrood en krokante kappertjes. Perfecte herfstsnack vol umami en structuur.
    Tostada met tartaar van warm gerookte eendenborst
    Luxe tostada met tartaar van warm gerookte eendenborst, eekhoorntjesbrood en krokante kappertjes. Perfecte herfstsnack vol umami en structuur.
    Lees meer
  • Rendangkroketjes op chic met zoetzure atjar, gado gado kokossaus en frisse taugé. Ideaal als borrelhap of snack.
    Rendangkroketjes met pindasaus en atjar
    Rendangkroketjes op chic met zoetzure atjar, gado gado kokossaus en frisse taugé. Ideaal als borrelhap of snack.
    Lees meer
  • Mini briocheburgers met krokante ‘bieterballen’, romige truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en roodlof. Luxe snack voor elke aperitief.
    Mini bieterbal
    Mini briocheburgers met krokante ‘bieterballen’, romige truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en roodlof. Luxe snack voor elke aperitief.
    Lees meer
  • Carpaccio van hert op krokant bladerdeeg met pompoen-rucolasalade, cèpes-mayonaise, hazelnoten en gebakken beukenzwammen.
    Carpaccio van hert gevuld met pompoen
    Carpaccio van hert op krokant bladerdeeg met pompoen-rucolasalade, cèpes-mayonaise, hazelnoten en gebakken beukenzwammen.
    Lees meer
  • Tiramisutartelettes met chocolade en huisgemaakte praliné.
    Tiramisutartelettes
    Tiramisutartelettes met chocolade en huisgemaakte praliné.
    Lees meer
  • Krokant gebakken croissant met honing, deels gedoopt in gouden chocolade en afgewerkt met eetbare parels. Chic, snel en circulair.
    Smashed croissant met gouden randje
    Krokant gebakken croissant met honing, deels gedoopt in gouden chocolade en afgewerkt met eetbare parels. Chic, snel en circulair.
    Lees meer
  • Glutenvrije pompoenmadeleines met kardemom met witte chocolade, matcha en kaneelroomdip. Luxe en herfstig.
    Pompoenmadeleines met matcha-chocolade
    Glutenvrije pompoenmadeleines met kardemom met witte chocolade, matcha en kaneelroomdip. Luxe en herfstig.
    Lees meer
  • Stukken longueur javanais met romige mascarpone, pistachecrème, verse vijg en gehakte pistachenootjes. Snel en feestelijk.
    Petit javanais met mascarpone en vijgen
    Stukken longueur javanais met romige mascarpone, pistachecrème, verse vijg en gehakte pistachenootjes. Snel en feestelijk.
    Lees meer
  • Millefeuilles van krokant bladerdeeg met citroencrème, misokaramel en sesamfondant. Luxe tompouce met oosterse umami-twist.
    Millefeuilles met citroencrème en misokaramel
    Millefeuilles van krokant bladerdeeg met citroencrème, misokaramel en sesamfondant. Luxe tompouce met oosterse umami-twist.
    Lees meer
  • Brioche hotdog met pittige jalapeñoworst, zoetzure uien, guacamole topping, cheddar en bosui.
    Loaded hotdogs
    Brioche hotdog met pittige jalapeñoworst, zoetzure uien, guacamole topping, cheddar en bosui.
    Lees meer
24 van 270 resultaten gezien