Medaillon van kalfsfilet
Medaillon van kalfsfilet d’Anvers, BBQ-crumble, chorizosaus, gebrande ui met brunoise van butternut en selderpureeLees meerCarpaccio van verse zalm
Carpaccio van verse zalm op een bedje van romige kaas, gekleurde radijsblaadjes en zachtzure vruchtenLees meerMi-cuit van zalm
Mi-cuit van zalm, kaviaar, broccolitartaar, citrusgel, crispy furikake, guacamole en verse kaasLees meerPotato flight met gebakken black tiger garnaal
Aardappeltaartje met gebakken black tiger garnaal, crème fraîche en bieslookLees meer‘Saté’ van tijgergarnaal met koude kokossoep en pandan-seroendeng
‘Saté’ van tijgergarnaal met een koude kokossoep, balletjes van pandan, seroendeng en zoetzure groentenLees meerGeroosterde bloemkool met harissa en spinazie
Steak van bloemkool met harissa, geserveerd met gnocchi van spinazie en geroosterde kikkererwtenLees meerGeroosterde parelhoenbouten van de barbecue
Parelhoenbouten met hoisinsaus van de barbecue, geserveerd met geroosterde groenten en sinaasappelLees meerLamskoteletjes met gratin van asperges en doperwten
Gebakken lamskoteletjes met daslookboter, gratin van asperges, gesmoorde aardappel en jus van basilicumLees meerKruidenrösti met gerookte zalm
Krokante rösti met groene kruiden, gerookte zalm, burrata en kwarteleierenLees meerIJstaart met pistache en voorjaarsfruit
IJstaart met drie soorten roomijs, pistache, frambozen en blauwe bessenLees meerOpen lasagne met asperges en scholfilet
In geitenboter gesmoorde asperges, met scholfilet en tuinboontjesLees meerKoningsoesterzwam met kokoscurry
‘Coquilles’ van koningsoesterzwam met kokoscurry en broccoliLees meerGegrilde runderribeye met bordelaisesaus
Gegrilde runderribeye met bordelaisesaus, hasselbackaardappel en voorjaarsgroenten geserveerd in een mergpijpLees meer