
Scampi met knoflook en wasabicrumble
Sappige Black Tiger scampi worden licht gebakken met aromatische knoflook en afgewerkt met een krokante wasabicrumble.Lees meer
Scampi met knoflook
Dit gerecht combineert sappige scampi met de volle smaak van knoflook en een frisse toets van kruidige peterselie.Lees meer
Hazenstoofpot met appel, zilveruitjes en paddenstoelen
Rijke wildstoofpot van haas in rode wijn, appel, paddenstoelen en zilveruitjes.Lees meer
Verse crème brûlée
Een Franse klassieker met een romige custard en een knapperige gekarameliseerde suikerlaag. Geserveerd met vers fruit.Lees meer
Panna cotta vanille
Een zijdezacht dessert met een verfijnde vanillesmaak, afgewerkt met een krokante speculoos-hazelnoot crunch en vers fruit.Lees meer
Hertenrugfilet met pastinaakcrème, gebakken witloof, salie, hazelnoten en portosaus
Perfect gegaarde hertenrugfilet met romige pastinaakcrème, gebakken witloof, salie en geroosterde hazelnoten, afgewerkt met een rijke portosaus.Lees meer
Varkenshaas met spek en gratin
Malse varkenshaasmedaillon, omwikkeld met ontbijtspek en gebakken in boter. Geserveerd op geplette aardappelgratin, afgewerkt met bacon crumble en wortel.Lees meer
Varkenshaas met gratin en roerbak groentemix
Gebakken varkenshaasmedaillons met aardappelgratin, roerbakgroenten en rodewijnsaus.Lees meer
Bouillon van ossenstaart met ravioli
Heldere bouillon van ossenstaart met ravioli gevuld met ossenstaart en piccalilly, bolletjes van koolrabi en winterwortel, afgewerkt met bosui en shiso purpleLees meer
Doperwtensoep met gerookte makreel
Romige doperwtensoep met krokante focacciatoast, gerookte makreel, vadouvanmascarpone en bietenpoeder. Vol smaak, fris en verrassend.Lees meer
Indiase dahlsoep met panipuri van pompoenhummus en yoghurt
Indiase dahlsoep van linzen met een panipuri gevuld met pompoenhummus, mangochutney en naanbrood.Lees meer
Bouillabaise Hollandaise
Bouillabaisse met koolvis, mosselen en pieterman, geserveerd met zuurdesemtoast en luchtige Hollandaisesaus.Lees meer
Ajo blanco met coquille en druif
Koude Spaanse knoflook-amandelsoep met gebakken coquille, witte druif en geroosterde amandel. Elegant, fris en aromatisch.Lees meer
Wilde aperitiefplank
Een heerlijke aperitiefplank met coppa van wildzwijn, salami van hert, gerookte eendenborstfilet, Ardeense ui confijt en warme wildkroketjes.Lees meer
Tostada met tartaar van warm gerookte eendenborst
Luxe tostada met tartaar van warm gerookte eendenborst, eekhoorntjesbrood en krokante kappertjes. Perfecte herfstsnack vol umami en structuur.Lees meer
Rendangkroketjes met pindasaus en atjar
Rendangkroketjes op chic met zoetzure atjar, gado gado kokossaus en frisse taugé. Ideaal als borrelhap of snack.Lees meer
Mini bieterbal
Mini briocheburgers met krokante ‘bieterballen’, romige truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en roodlof. Luxe snack voor elke aperitief.Lees meer
Carpaccio van hert gevuld met pompoen
Carpaccio van hert op krokant bladerdeeg met pompoen-rucolasalade, cèpes-mayonaise, hazelnoten en gebakken beukenzwammen.Lees meer

Smashed croissant met gouden randje
Krokant gebakken croissant met honing, deels gedoopt in gouden chocolade en afgewerkt met eetbare parels. Chic, snel en circulair.Lees meer
Pompoenmadeleines met matcha-chocolade
Glutenvrije pompoenmadeleines met kardemom met witte chocolade, matcha en kaneelroomdip. Luxe en herfstig.Lees meer
Petit javanais met mascarpone en vijgen
Stukken longueur javanais met romige mascarpone, pistachecrème, verse vijg en gehakte pistachenootjes. Snel en feestelijk.Lees meer
Millefeuilles met citroencrème en misokaramel
Millefeuilles van krokant bladerdeeg met citroencrème, misokaramel en sesamfondant. Luxe tompouce met oosterse umami-twist.Lees meer
Loaded hotdogs
Brioche hotdog met pittige jalapeñoworst, zoetzure uien, guacamole topping, cheddar en bosui.Lees meer