Vol-au-vent met frietjes

Vol-au-vent met frietjes is een heerlijk Belgisch gerecht dat je op elke menukaart vindt. Zowel jong al oud geniet van deze klassieker! 

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor het bladerdeegpasteitje en de frituurolie voor de frieten.
  2. Warm voorzichtig de vol-au-vent op in de stoomoven, in de pan of au bain-marie.
  3. Warm het pasteitje op in de oven en bak de frieten in de friteuse.
  4. Doe wat mayonaise in een kommetje.

Zet het bladerdeegpasteitje midden op het bord, lepel er de vol-au-vent over en voeg om te garneren enkele takjes Tahoon Cress toe.

Schep de frieten in een 1 persoonsmandje, doe wat mayonaise in een sauskommetje en dien mee op naast het bord. 

Ingrediënten

  • 150 g Meesterschap vol-au-vent
  • 100 g Tradistyle frieten
  • 1 Pidy rond bladerdeegpasteitje
  • 40 ml Kern mayonaise
  • 5 g Tahoon Cress

Publicatie datum: 04 april 2024