Diepvries

Vers ingevroren diepvriesproducten

Of je nu een chef, cateraar of hotelmanager bent, diepvriesproducten zijn onmisbaar voor je zaak! Omdat we steeds klaarstaan voor een foodprofessional zoals jij, bieden we het hele jaar door een ruime keuze aan producten.

 

 

Waarom kiezen voor diepvriesproducten van Sligro-M?

✔ Sterk in eigen merk
✔ Uitgebreid aanbod
✔ Gebruiksgemak

 

 

Waarom kiezen voor Sligro-M als jouw visleverancier?

Een groot assortiment

Ontdek ons uitgebreid assortiment van diepvriesproducten. Zowel beschikbaar in handige klein- als grootverpakkingen en qua prijs-kwaliteit zit je ook goed! Je vindt dus zeker producten die geschikt zijn voor jouw doel en doelgroep.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze diepvriesproducten worden geoogst, geplukt, gevist of geslacht wanneer ze een ideale rijpheid, grootte en smaak hebben. Op dat moment is het aanbod groot en de prijs laag. Zo ben jij steeds zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vers ingevroren producten

Onze diepvriesproducten worden vers schoongemaakt en verwerkt. Door de snelle afkoeling in de industriële installaties, kunnen de ijskristallen de celmembranen niet scheuren en blijft de voedingswaarde behouden. In tegenstelling tot verse groenten die vitamines verliezen terwijl ze in de rekken liggen, blijft het vitaminegehalte van vers ingevroren groenten maandenlang op peil.

Altijd op voorraad

Diepgevroren producten zijn het hele jaar door in de gewenste hoeveelheden beschikbaar. Bij Sligro-M vind je altijd een ruime voorraad, zodat jij je geld en tijd beter kunt investeren.

 

 

Onze andere assortimenten

Wijn

Op zoek naar exclusieve wijnen om te serveren in jouw zaak?

Vis

Ons visassortiment is uitgebreid, toegankelijk en verrassend.

Vlees

Vlees dat aan de strengste kwaliteitseisen voldoet.