Wijn

Bij Sligro-M is je wijnkaart in goede handen

Onze sommeliers zijn voortdurend op zoek naar de beste wijnen uit 20 verschillende landen. Zo stel je een persoonlijke wijnkaart samen die je regelmatig kan vernieuwen. Ons team van experts staan voor je klaar met advies en kiezen voor jou wijnen uit die perfect bij je menu passen.

Waarom kies je voor wijnen van Sligro-M?

✔ Een groot assortiment
✔ Een exclusief aanbod
✔ De expertise van onze gebrevetteerde sommeliers

 

 

Waarom kiezen voor Sligro-M als jouw leverancier?

Op maat van jouw zaak

Jij wilt het beste voor jouw klanten, en wij willen het beste voor jou! Daarom vind je bij Sligro-M wijn op maat van jouw horecazaak. Als Sligro-M klant profiteer je van een uniek aanbod aan gespecialiseerde horecawijnen, ervaren sommeliers die voor je klaarstaan met deskundig advies, en een ruime keuze uit wijnen met prijsgarantie. Dankzij ons exclusieve aanbod zet je een unieke wijn op je kaart, wat ervoor zorgt dat je zelf je marge kan kiezen. Verplichte afnames zijn er niet.

Advies bij je wijnkaart

Wij helpen je de perfecte wijnen bij je gerechten te vinden. Onze experten adviseren je bij het samenstellen van je wijnkaart, passend bij je menu, doelgroep en budget. Breng je menukaart gerust mee, dan doen onze sommeliers een voorstel. Samen proeven hoort er natuurlijk ook bij!

 

 

Onze andere assortimenten

Vis

Ons visassortiment is uitgebreid, toegankelijk en verrassend.

Vlees

De slagerij van Sligro-M heeft voor jou als professional een uitgebreide keuze aan verse vleesproducten.

Groenten & Fruit

Seizoensgroenten en -fruit doen het altijd goed.