VIS

Een assortiment zo rijk als de zee diep is

Zoet- en zoutwatervis, schaal- en schelpdieren, zeewieren, eitjes en andere visproducten... Samen met vis in blik, gerookte, gedroogde en diepvriesvis, vind je een aanbod bij Sligro-M dat bijna zo rijk is als de zee diep is.

 

 

✔ Totaalaanbod voor de foodprofessional / Alles onder één dak
✔ Inspiratie
✔ Jarenlange ervaring van personeel en chefs

 

 

Waarom kiezen voor Sligro-M als jouw visleverancier?

Dagvers

Sligro-M heeft dagverse vis en schaal- en schelpdieren rechtstreeks van de beste veilingen ter wereld. We selecteren steeds met het oog op versheid, kwaliteit en duurzaam beleid, waaronder lijnvisvangst. Doorheen het jaar zijn er meer dan 80 soorten verse vis en schaal- en schelpdieren beschikbaar, variërend volgens de seizoenen. Onze chefs hebben jarenlang ervaring in de horeca en staan je graag bij!

Volgens de foodtrends

De nieuwste trends, die volgen we op de voet. We delen ze met jou en inspireren je graag via onze folder, mailings, sociale media en degustaties in de winkel of op events.

Voedselveilig

Voedselveiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom dragen al onze Sligro-M-visafdelingen het IFS-certificaat. Bovendien is elke vis traceerbaar.

Totaalaanbod voor 
de foodprofessional

Jij als Sligro-M-klant hoeft geen aparte vlees-, vis- en drankenleverancier te hebben, maar kan alles op een plek afnemen. Onze chefs helpen je graag bij het samenstellen van je visgerechten en onze sommeliers helpen je graag met jouw wijnkaart.

 

 

Onze andere assortimenten

Groenten & Fruit

Seizoensgroenten en -fruit doen het altijd goed.

Vlees

De slagerij van Sligro-M heeft voor jou als professional een uitgebreide keuze aan verse vleesproducten.

Wijn

Op zoek naar exclusieve wijnen om te serveren in jouw zaak?