Hertencarpaccio met grapefruit-chutney

Kant-en-klare hertencarpaccio wordt geserveerd met een heerlijke chutney van sinaasappel, grapefruit en bieslook.

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Laat de marmelade smelten in een steelpan en voeg 1 el water, azijn en rode peper toe. Meng alles door elkaar en breng op smaak met wat zout. Snijd de rode grapefruit in stukjes en meng met de bieslook door de marmelade.
  2. Haal de plakjes carpaccio los en verdeel over 4 bordjes. Schep er wat van de grapefruit op.

Ingrediënten

  • 1 el sinaasappelmarmelade
  • 1 el wittewijnazijn
  • ½ rode peper, fijngesneden
  • ½ grapefruit, de schil eraf gesneden
  • 4 takjes bieslook
  • 1 verpakking hertencarpaccio (diepvries), ontdooid

Publicatie datum: 15 februari 2024