Paaspop x Sligro-M 2024

Het seizoen der seizoenen staat weer voor de deur: het festivalseizoen. Je gelooft het misschien niet, maar dit jaar kan je samen met Sligro-M naar Paaspop! Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en die van het eten en drinken. Een exclusieve dag voor Sligro-M klanten op donderdag 28 maart, en net zo spectaculair als de rest van het Paaspop-weekend!

Sparen

Bij aankoop van de speciale Sligro Paaspop-aanbiedingen in folder 2 - geldig van donderdag 25 januari tot en met maandag 19 februari 2024 - ontvang je spaarzegels. Een volle spaarkaart met 20 zegels lever je tot en met zaterdag 2 maart 2024 in bij de kassa van je vestiging. Tegen bijbetaling van €10,- administratiekosten ontvang je een voucher met een unieke code

Let op! Je dient deze voucher(s) altijd nog te verzilveren voor tickets, dit kan hier of via de button hieronder.  

Paaspop

×

DANS, EET, DRINK, GENIET

Trap samen met Sligro-M het festivalseizoen af tijdens Paaspop op donderdag 28 maart! Je kunt hier je hart ophalen met een waanzinnige line-up gevuld met de crème de la crème van de Nederlandse muziekscène en tal van stands met het lekkerste eten en drinken te midden van een spectaculair decor. Een betere start van het festivalseizoen kan je je niet wensen! 

Kom samen met ons dansen, eten, drinken en genieten tijdens Paaspop op donderdag 28 maart! 

Vervoer en bereikbaarheid

Met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar Schijndel? In samenwerking met Paaspop en Pouw Vervoer is er hard gewerkt om de situatie omtrent vervoer en bereikbaarheid te verbeteren.
Kijk hieronder bij de vervoersoptie van jouw voorkeur voor alle informatie: 

Kom je met het openbaar vervoer naar Paaspop x Sligro? Koop dan HIER alvast je ticket voor de pendeldienst vanaf de achterkant van Station Den Bosch (Magistratenlaan) of vanaf Station Eindhoven (Kennedyplein)

Kom je met de auto? Dan parkeer je dit jaar op verhard terrein bij het Autotron in Rosmalen. Vanuit hier neem je de gratis pendelbus en sta je in ongeveer 20 minuutjes met schone schoenen op het Paaspop-terrein. Doordat je de drukke wegen rondom Paaspop vermijdt, is je reistijd korter. Kosten voor een parkeerticket bedragen slechts €8. Koop HIER alvast je parkingticket dan ben je zeker van een verharde parkeerplek!

Dicht bij het festivalterrein is op wandelafstand een Kiss & Ride-zone en een taxihalte.

- Kom je vanuit het noordoosten, oosten of zuidoosten van Nederland (alles rechts van Schijndel), dan word je op de A50 via bebording en tekstwagens verwezen naar de juiste locatie. Volg altijd de gele borden met daarop Kiss & Ride/Taxi.

- Kom je vanuit het noordwesten, westen of zuidwesten van Nederland (alles links van Schijndel), dan word je op de A2 via bebording en tekstwagens verwezen naar de juiste locatie. Volg altijd de gele borden met daarop Kiss & Ride/Taxi

Veelgestelde vragen

VOLLEDIGE LINE-UP

STARRING A-Z

ABBA FEVER * ABC'TJE MET DE FLAMINGO'S * AMMAR * ANDRÉ HAZES * BANKZITTERS * BIZZEY * CHEF'SPECIAL * DI-RECT * DJANGO WAGNER * DONNIE * DOUWE BOB * FLEMMING * GUUS MEEUWIS * JAN SMIT * JEROEN VAN DER BOOM * K3 TRIBUTEBAND - ALLE KLEUREN * LA FUENTE * LOCO LOCO DISCOSHOW * LUCAS & STEVE * MARCO SCHUITMAKER * MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES * MARTIN B * MEGA MINIPLAYBACK SOUNDMIXSHOW MET HENNY HUISMAN * MOTHER MERCURY * NATTE VISTICK * NOME * OUTSIDERS * PAUL ELSTAK * RODEO ZINGEN * SAM HOFMAN * STEFAN & SEAN FT. BRAM KRIKKE * STUK * SWEATY DISCO * THE DIRTY DADDIES * THE GUILTY SIX * THOMAS NEWSON * TIM HOX * TROBI * WESLY BRONKHORST

Vanaf 15.00 uur heb je toegang tot het Paaspop-terrein, zijn alle bars en foodtrucks geopend en draaien er al verschillende DJ's bij diverse stages. Vanaf 18.00 uur start het programma. Om 00.00 uur is Paaspop afgelopen. De tijden zijn nog onder voorbehoud. 

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het festival zijn voor eigen rekening. 

Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig. 

Formaten van de kluisjes: 

- Medium: 22 cm (H) x 30cm (B) x 45 cm (D)

- Large: 36 cm (H) x 30cm (B) x 45 cm (D)

Bezoek jij Paaspop nog tijdens (een van de) andere dagen op 29, 30 en/of 31 maart? Dan zijn de munten die je op 28 maart hebt gekocht ook gewoon geldig! 

Nee, met alle podia en area's geopend, een bomvolle line-up en tal van stands met het lekkerste eten en drinken belooft het festival op 28 maart minstens zo spectaculair te worden als de rest van het Paaspop-weekend! 

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Nee, vanuit Sligro is het niet mogelijk om tegen bijbetaling een ander type ticket te bemachtigen. 

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.


Parkeren: er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Deze herken je aan de signing.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo-podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van geasfalteerde paden of houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze paden of vlonders en zijn daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo-tent heeft een rolstoelverhoging. Deze vind je achteraan in de Apollo-tent.

 

Het is voor de Paaspop x Sligro-dag helaas nog niet mogelijk om de camping te bezoeken. Deze is vanaf vrijdag 29 maart geopend. 

Wij zijn samen met Paaspop hard aan het werk om voor goede parkeergelegenheden en bereikbaarheid te zorgen. Hierover volgt later meer! 

Sparen

Je kan sparen voor zegels vanaf donderdag 25 januari 2024 tot en met 19 februari 2024 (mits niet eerder uitverkocht). Deze zegels krijg je bij de actieproducten uit de speciale Paaspop-folder. 

Je hebt voor een volle spaarkaart 20 Paaspop x Sligro 2024-zegels nodig. Met een volle spaarkaart, ontvang je een voucher, geldig voor 2 tickets

Deze spaaractie is geldig in alle vestigingen in België en Nederland (incl. De Kweker, Sligro-M, Sligro en JAVA Foodservice)

Lever je volle spaarkaart(en) in bij de kassa van je dichtstbijzijnde Sligro-vestiging. Tegen een bijbetaling van € 10 ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je vanaf 25 januari 2024 via onze website 2 tickets per voucher reserveren. Het verzilveren van de voucher kan tot en met 3 maart 2024. Nadat de spaaractie is afgelopen of het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Een aantal dagen voor het festival ontvang je jouw toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

Nee, enkel de Paaspop x Sligro 2024 spaarzegels zijn toegestaan. Nadat de spaaractie is afgelopen of als het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Het is helaas niet mogelijk om te sparen voor een andere datum als de Paaspop x Sligro avond.