Steak tartaar met frietjes

Deze steak tartaar combineert fijn gesneden Kaldenberg rundvlees met een smaakvolle kruidenmix en romige mayonaise. Geserveerd met augurkjes en knapperige frietjes

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Type keuken
Belgisch

Bereidingswijze

  1. Snij de runderfilet in fijne blokjes in fijne blokjes tot een fijne tartaar.
  2. Vermeng de tartaar met de mayonaise en de filet americain kruidenmix.
  3. Frituur de frietjes volgens de verpakking.
  4. Dresseer de tartaar in ring op de mesclun en werk af met de augurkblokjes.
  5. Serveer met frietjes.

Tip

Werk af met een kwarteleitje en kapperappeltje.

Ingrediënten

  • 150 g Kaldenberg Holstein runderfilet d’Anvers
  • 20 g Daregal Kruidenmix filet americain
  • 10 g Bien Sûr Augurkenblokjes zoetzuur
  • 15 g Kern Belgische mayonaise
  • 200 g Aviko Artisanale frietjes 12 mm

Publicatie datum: 19 juni 2025