Kiss from a Rose mocktail

Kiss from a Rose: verfrissende mocktail met Ceder’s Rose, framboos en jalapeño

Gang
Drank
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
2 minuten

Bereidingswijze

  1. Muddle (kneus) de frambozen, basilicumblaadjes en jalapeño voorzichtig in een shaker.
  2. Voeg het citroensap, Ceder’s Rose en suikersiroop toe.
  3. Shake krachtig met ijs. 
  4. Double strain in een gekoeld coupeglas of een met ijs gevuld tumblerglas.
  5. Garneer met een mini-jalapeño of rozenblaadjes. Minder pittig? Verwijder de zaadjes van de jalapeño voor een mildere smaak.

Variatietip

Gebruik een dry gin in plaats van Ceder’s rose 0% (bijvoorbeeld Nolet’s Silver dry gin)

Ingrediënten

  • 50 ml ceder’s rose
  • 25 ml vers citroensap
  • 20 ml suikersiroop
  • 1 stukje jalapeño + extra om te garneren
  • 3 verse basilicumblaadjes
  • 3 frambozen
  • ijsblokjes

Publicatie datum: 09 mei 2025

Bijpassend hapje