Kalfshaasje Rossini

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Type keuken
Belgisch

Bereidingswijze

  1. Kook de wortel in gezouten water en zet opzij.
  2. Kruid het vlees en bak het in een pan. Zet opzij.
  3. Bak de leverescalope en zet opzij.
  4. Bereid de saus door de demi-glace en de truffelpastei te mengen. Pas de kruiding aan.
  5. Snij de wortel in de lengte doormidden.
  6. Blancheer de romanesco en de radijsjes in het gezouten water.
  7. Warm de selderpuree op.
  8. Dresseer de bereide ingrediënten op een bord zoals op de foto.

Ingrediënten

  • 120 g kalfsfilet-pur
  • 80 g escalope van eendenlever
  • 50 g knolselderpuree
  • ½ wortel
  • 100 g demi-glace
  • 10 g pastei van zwarte truffel
  • 5 g romanesco
  • 2 g radijsjes
  • 10 g paprikacrème

Publicatie datum: 28 april 2025