Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breek het rijstvel in kleine stukken. Frituur ze kort in olie van 170°C tot de stukjes uitzetten als kroepoek. Laat uitlekken en bestrooi met chiliflakes.
Hak de rode peper fijn en meng met het yuzu-sap en de olijfolie.
Snij de granny smith appel en rode ui in fijne brunoise. Hak de koriander grof. Meng appel, ui en koriander door het yuzu-mengsel.
Snij de zalmforel in dunne sneedjes. Verdeel over bordjes en bestrooi met een beetje zout. Lepel de dressing over de vis en garneer met het krokante rijstvel.