Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Halveer de tijgergarnalen in de lengte en marineer met een scheutje olie, garam massala, peper en zout en rijg aan een spies.
Was de komkommer en snijd grof. Was de ongeschilde granny smith, snijd in parten en verwijder het klokhuis.
Draai de appel en komkommer met het sap van 2 limoenen, de kokosmelk, munt, koriander, een snufje zout en enkele druppeltjes tabasco fijn in de keukenmachine en giet door een zeef.
Kook de rijst met de steranijs en kruidnagel gaar. Giet af en laat afkoelen tot het lauwwarm is. Maak balletjes van de rijst en rol door de seroendeng.
Snijd 4 linten van de komkommer en 4 linten van de rettich. Marineer 30 minuten in 5 cl sushiazijn.
Rol de bieslook strak op in de rettich en snijd doormidden.
Maak rolletjes van de komkommer en snijd eveneens doormidden.
Dresseer strak op het bord zoals op de foto.
Gril de spies van garnaal met een beetje olie op hoog vuur en dresseer in het bord.
Serveer de koude kokossoep er aan tafel bij.
Garneer eventueel met dungesneden rode peper en shiso.