Mi-cuit van zalm

Mi-cuit van zalm, kaviaar, broccolitartaar, citrusgel, crispy furikake, guacamole en verse kaas

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Snijd de gerookte zalm in 3 stukken, braad de stukken aan één kant, leg ze aan de kant.
  2. Meng de brocolitartaar met een scheutje citroenolie, zout en peper.
  3. Bereid de citrusgel met 1 kg citruspuree van Ponthier en 4 g agaragar, breng aan de kook en zet vervolgens een uur in de koelkast.
  4. Maak tagliatelli van de komkommer.
  5. Snijd de radijzen in fijne plakjes. Steek er ronde schijfjes uit en leg ze in ijswater.
  6. Zodra de bereidingen klaar zijn, schik je alles op het bord zoals op de foto.

Ingrediënten

  • 150 g verse zalmfilet
  • 2,5 g Belgische kaviaar
  • 30 g broccolitartaar
  • 15 g guacamole
  • 15 g verse kaas
  • 20 g komkommerplakjes
  • 3 g spinaziepoeder
  • 10 g crispy furikake
  • 10 g citruspuree Ponthier
  • 5 g radijzen
  • 5 g citroenolie

Publicatie datum: 24 maart 2025