Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de komkommer in stukken van ongeveer 10 centimeter en snijd vervolgens in staafjes. Gebruik de zachte binnenkant van de komkommer niet.
Schil de winterwortel en snijd in stukken ter grootte van de komkommer en snijd vervolgens in fijne julienne.
Trek de draden van de peultjes en snijd in fijne julienne.
Maak de groenten afzonderlijk lichtjes aan met een beetje vissaus, limoensap en -rasp.
Pluk de blaadjes munt en koriander.
Snijd iedere coquille in 3 plakjes en smeer aan beide kanten rijkelijk in met hoisinsaus.
Verwarm een antiaanbakpan tot deze gloeiendheet is en bak er de plakjes coquille 30 seconden op 1 kant in. Neem direct uit de pan.
Week de rijstvellen in koud water tot ze zacht zijn geworden.
Leg naast elkaar op het aanrecht. En druk voorzichtig helemaal vlak.
Leg 3 plakjes coquille dakpansgewijs in het midden van het rijstvel en verdeel er strak de groente, muntblaadjes en koriander op. Bestrooi met de gehakte pinda’s.
Vouw de beide zijkanten van het rijstvel over de groenten en rol strak op.
Leg de spring rolls met de vouw naar beneden op een schaal en serveer er de sesamsaus en de chili-olie als dipsaus bij.