Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de eieren in 8 minuten hard in kokend water. Laat direct schrikken en spoel koud.
Pel de eieren voorzichtig en snijd in de lengte doormidden.
Haal er het eigeel uit en wrijf door een fijne zeef.
Meng het eigeel met de mayonaise, de mosterd en het kerriepoeder en kruid met zout en peper.
Leg de 2 gehalveerde eiwitten met de opening naar boven op de snijplank. Eventueel kun je van 1 van de eiwitten aan de onderkant een dun plakje afsnijden, zodat deze mooi plat blijft liggen.
Vul de holte (waar de eidooier zat) met de crème van eidooier en smeer er nog een mooi laagje van de crème op.
Snijd de asperges in de lengte doormidden en snijd in stukjes die net langer zijn dan de eiwithelft. Maak de stukjes asperges aan met de fijngesneden peterselie, een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp, peper en zout.
Verdeel de stukjes asperges over 4 eiwithelften en leg er luchtig een plakje gerookte zalm op.
Leg er de andere eiwithelft omgekeerd op.
Bestrooi eventueel nog met een beetje sesamzaad om het er echt als een sandwich uit te laten zien. Zet eventueel vast met een tandenstoker.