Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de radijzen in fijne plakjes, steek er schijfjes uit en leg ze in ijswater.
Snijd het fruit en de kruiden in de vorm van je keuze.
Leg een grote kookring in het midden van het bord en smeer een dunne laag Philadelphia aan de binnenkant.
Plaats de zalm in de helft van de kookring en verwijder vervolgens de ring.
Gebruik alle overige ingrediënten (crumble, kruiden, lente-ui, granaatappelpitten, bloemblaadjes, radijsblaadjes en mandarijnstukjes) en schik ze naar wens tot een mooi visueel geheel.