Aperitiefplankje met kaas en confituur

Laat je gasten genieten van een eenpersoonskaasplankje met Goudse XO Reverse, Grand Cru Beemsterkaas en Hooibloemkaas.

Gang
Hapje
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de kweeperengelei in blokjes en snijd het dadel-amandelbrood in sneetjes.
  2. Snijd daarna de kaassoorten in eenpersoons porties.
  3. Verdeel de geleiblokjes, de broodsneetjes en de kaasblokjes over een mooie aperoplank. Serveer de confituren in aparte bakjes erbij.

Ingrediënten

  • Kweeperengelei, naar eigen inzicht
  • 1 Stukje dadel-amandelbrood
  • Hooibloemkaas
  • Goudse XO reserve
  • Grand cru Beemsterkaas
  • 1 Bakje Siciliaanse vijgenconfituur
  • 1 Bakje pruimenconfituur

Publicatie datum: 28 augustus 2024

Gerelateerde recepten