Spaghetti Cœur de Bœuf

Deze verfijnde spaghetti met cœur de bœuf tomaat tilt je gerecht naar een hoger niveau. Presenteer de spaghetti opgerold in de tomaat en werk af met reepjes rundvlees, peperpareltjes, basilicum en Grana Padano. Een paar strepen pesto en Italiaanse tomatensaus maken het bordje af.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Italiaans

Bereidingswijze

  1. Ontvel de tomaat, halveer ze, schep het vruchtvlees eruit en bak één helft aan beide kanten. Zet opzij.
  2. Kook de pasta al dente en giet af.
  3. Meng in een pan de pasta met de tomatensaus en bewaar 2 soeplepels saus voor de presentatie.
  4. Snij het rundvlees in reepjes. Bak het vlees bleu tot saignant volgens smaak.
  5. Schik de gebakken tomaat in het midden van het bord. Rol de pasta op met een vork en schik deze midden op de tomaat. Versier dan de pasta met de peperpareltjes, de basilicum en de geschaafde kaas.
  6. Dresseer de resterende saus rond de tomaat en trek naar smaak enkele strepen pesto op het bord.

Ingrediënten

  • 150 g Altoni verse pasta
  • 30 g Gran Duca Grana Padano
  • 80 g rundvlees
  • 100 g Altoni Italiaanse tomatensaus
  • 15 g verse basilicum
  • 100 g Bresc groene pesto
  • 20 g rode pepertjes regendruppels
  • 100 g Cœur de Bœuf tomaten

Publicatie datum: 26 augustus 2024