Spaghetti Bolognese

Spaghetti is een klassieker die altijd smaakt. Met eenvoudige ingrediënten tover je snel een heerlijk bordje op tafel. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik kant-en-klare Italiaanse tomatensaus met groenten. Je klanten zullen hiervan genieten!

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Italiaans

Bereidingswijze

  1. Snij de wortelen in brunoise. Bak de uien samen met de wortelen en laat ze fruiten. Voeg dan het vlees toe en laat alles mooi kleuren. Giet de tomatensaus erbij en laat 20 minuten sudderen. Kruid af naar smaak.
  2. Kook de pasta al dente en giet af.
  3. Meng vervolgens in een pan de pasta met de saus. Rol de pasta op met een vork, schik de opgerolde pasta in het midden van het bord en schep de saus erover.
  4. Bestrooi net voor het opdienen met de gemalen gruyère en garneer met enkele basilicumblaadjes.

Ingrediënten

  • 100 g Altoni Italiaanse tomatensaus
  • 25 g De Rooij Kaaskampioen geraspte gruyère
  • 100 g filet americain nature
  • 150 g Rummo spaghetti
  • 3 g verse basilicum
  • 10 g uien in blokjes 6 mm
  • 10 g wortelen

Publicatie datum: 26 augustus 2024