Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de linzen 3 uur weken in koud water voordat je met de bereiding begint. Verwijder de linzen die boven komen drijven.
Laat de uienblokjes zachtjes stoven samen met de chorizo en het spek. Voeg de linzen toe, zet ze net onder water en laat garen totdat de linzen zacht zijn. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de aardappelen in gezouten water, snij ze in blokjes en bak ze in de pan. Hou apart.
Bak de rumpsteak - die je vooraf met peper en zout ingestreken hebt - in boter, samen met de tijm en look totdat het vlees rosé gebakken is.
Schik de verschillende bereide ingrediënten op het bord zoals op de foto en versier met de babyspinazie.