Lamsrack met asperges en tortilla

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de lamscarré, eventueel met wat tijm en look als je dat wenst, totdat die rosé gebakken is en laat 5 tot 10 minuten rusten.
  2. Snij de tortilla met behulp van een uitsteekvorm.
  3. Bak de stukken tortilla en de groenten telkens apart in boter. Denk eraan om elke keer peper en zout toe te voegen.
  4. Warm de hummus op.
  5. Schik alles op een bord zoals op de foto en bestrooi met de crumble van bacon.

Ingrediënten

  • 150 g lamscarré
  • 1 mini-aubergine
  • 80 g hummus
  • 60 g cordyceps paddenstoelen
  • 2 kerstomaten
  • 30 g mini-asperges
  • 10 g crumble van bacon
  • 60 g tortilla met chorizo

Publicatie datum: 27 februari 2025